miercuri, 22 februarie 2012

Tablourile pe care vi le voi arata acum sunt creatie proprie, primele au fost prictate in 2003 iar cele mai noi in 2011. Aceste tablouri moderne in ulei pe panza atrag atentia prin cantitatea de culoare folosita, asocierile alese precum si tema, simbolistica si mesajul acestor portrete picturi in ulei.

Pe ce teme pictez tablouri moderne in ulei pe panza?

Temele pe care le abordez in tablourile mele sunt variate, in functie de evenimentele din viata mea, in functie de starea de spirit sau pur si simplu de cerintele clientilor, iubitori de arta, colectionari sau persoane ce doresc sa isi decoreze casa.

Iubirea:

Aceasta este una din temele care imi place cel mai mult sa o folosesc in tablourile moderne in ulei pe panza pe care le creez. Este o tema care arata interactiunea cuplului, dintre el si ea. Emotiile si efectele sunt la intesitatea maxima.

Tablou modern Ulei pe panza 140 cm x 140 cm "Cantec in Venetia"
Pictura moderna de vanzare; Ulei pe pana; 140 x 140 cm; "Dragoste in NY"
Tablou modern decorativ; 140 x 140 cm; Ulei pe panza; "Departe de tine"



Muzica:

Aceata tema este una de inceput si des intalnita in tablourile moderne in ulei pe care le creez. Aici am pictat in mare panze largi si intrigi multe.

Tablou modern Ulei pe panza 200 cm x 140 cm "Concert Rock'n Roll"
Pictura moderna Ulei pe panza 200 cm x 140 cm "Sonata pentru o muza"
Tablou abstract comtemporan Ulei pe panza 140 cm x 140 cm "Fiesta"

Voi reveni in articolele urmtoare si cu alte teme pe care le folosesc in tablouri moderne in ulei pe panza. Sper ca ti-au placut aceste cateva exemple. Daca da, poti comenta mai jos si sa imi spui ce anume ti-a retinut atentia.

Urmareste-ma si pe Facebook!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright 2010 Tablouri abstracte picturi moderne ulei.

Theme by Tablouri abstracte si picturi moderne in ulei.
tablouri in ulei, tablouri abstracte, picturi moderne, tablouri de vanzare, picturi online, tablouri decorative, picturi ulei, tablouri reproduceri, picturi decorative, tablou cadou, picturi cadou.